CURAPROX – пасти и четки за зъби

Бях си купувала няколко пъти четката на CURAPROX SC5460, защото обичам да експериментирам с този вид продукти и когато в аптеката видя някоя нова марка паста за зъби или четка почти веднага се решавам да ги изпробвам. Та така се случи и с тази четка – исках да видя с какво е толкова по-хубава от останалите, освен свежия си дизайн.

Лично за мен не си заслужава парите. Рекламира се като мека четка ненадмината по нежност и ефикасност при почистване на зъбите, заради многото влакънца, от които е направена. Моите зъби обаче не успява да почисти добре, освен ако не я ползвам с пастата BE YOU, която е на същата марка и съдържа гранулки. Та благодарение на тези гранулки успявам да постигна наистина добър резултат.

Благодарение на тези мини разфасовки, вклюващи всички вкусове на серията BE YOU успях да ги опитам и да не се наложи да правя по-голяма парична инвестиция, купувайки последователно всяка една голяма тубичка, търсейки “своя” вкус.

Поради свежите и много цветни опаковки аз имах много големи очаквания и по отношение на вкуса. Представях си ги като много сладки, с наситен вкус и едновременно с това оставящи освежаващо усещане. (Да, много големи очаквания:))

Вътре всяка една от пастите е прозрачна като само гранулките са в цвета от шишенцето. Вкусът им не е много наситен, даже при някои от тях, ако не прочета предварително на шишенцето какъв вкус е трудно ще го позная, така че която и да вземете е горе-долу все едно.

От пастата като ефективност нямам оплаквания, както от четката, но пък цената е сериозна и едва ли бих си я купувала постоянно, само заради свежата тубичка, тъй като и други пасти ми вършат същата работа 🙂

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *